Vi søger en dyrlæge fra juni til september 2019.

Sommervikariatet er på 30 - 37 timer uden vagt. Der er udelukkende tale om en smådyrsstilling. Der vil i høj grad være tale om konsultationer og medicinske udredninger, men også elektive operationer, alt efter interesse og erfaring.
Vi kan både bruge dig der har størst fokus på de medicinske patienter, men også meget gerne en med erfaring (eller lyst til at dygtiggøre sig) indenfor kirurgi. Der vil være opbakning til at udvikle sig indenfor interesseområder, og rigtig god støtte til en evt. nyuddannet.
Vi kan tilbyde job i en blandet praksis, med størst aktivitet i vores smådyrsklinik. Vi har for nylig bygget en stor hospitalsfløj til – og råder nu over 350 m2 moderne dyreklinik. Klinikken er indrettet med alt dertil hørende udstyr, direkte røntgen, tandrøntgen, scanner mv. og vi har stor fokus på laboratoriediagnostik – både i og ud af huset.
Møldrup Dyreklinik ligger 20 km nord for Viborg og beskæftiger i dag 4 dyrlæger, 1 administrator, 3 VSP ér og 1 VSP-elev. Vi lægger stor vægt på at alle klienter og patienter får en god behandling og vi bruger den tid det nu tager. Vi har meget at lave og mange spændende patienter – en travl hverdag i en uformel og afslappet stemning. Vi vil glæde os til at kunne byde velkommen til en sommerferievikar.
For yderligere oplysninger Kontakt Dyrlæge Thorben K. Jensen
Samtaler vil blive afholdt løbende.

Møldrup Dyreklinik Søndergade 45 9632 Møldrup
Tlf: 86691055,
Mail: info@moldrup-dyreklinik.dk

Møldrup Dyreklinik søger Dyrlæge til sommervikariat fra juni til september 2019.

Vi modtager gerne ansøgninger - Se stillingsopslag her på siden.

Veterinærsygeplejerske-elev

Veterinærsygeplejerske-elev Thea multi-tasker. hun trøster og mikroskoperer samtidig :)
Veterinærsygeplejerske-elev Thea multi-tasker. hun trøster og mikroskoperer samtidig :)
Vi søger desværre ikke en ny Veterinærsygeplejerskeelev foreløbigt.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger, som vi nu og her desværre må give afslag.