Hvad kan vi

I vores 350m2 store smådyrshospital, kan vi tilbyde medicinsk behandling af alle smådyr, samt de fleste kirurgiske indgreb. Vi tilbyder digital røntgenundersøgelser bl.a. optagelser af hofter og albuer til Dansk Kennel klub, blodundersøgelser, parasitologiske undersøgelser, ultralydsscanning, tandbehandling/rensning, indlæggelse af syge dyr, aflivning i hjemmet mv. Vi har stor erfaring inden for hunde- og kattesygdomme.

I vores stordyrspraksis tilbyder vi alle former for behandling og rådgivning af kvægbesætninger, og vi kører desuden også ud til får og geder m.fl. Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en kompetent, ensartet og hurtig hjælp.

I hestepraksis kører vi ud til almindeligt forekommende medicinske og kirurgiske behandlinger. Vi tilbyder desuden scanning og eventuelle behandlinger i forbindelse med hoppens reproduktion. Vi giver gerne et tilbud på vaccination af større hesteflokke.
Ved behov for komplicerede kirurgiske indgreb mv. henviser vi til specialiseret hestehospital.

I vores butik har vi salg af kvalitetsfoder; Precription Diet og VetEssentials fra Hill´s samt alle serier indenfor Royal Canin. Vi har også salg af loppe- og flåtmidler og plejemidler til hund og kat. I vores åbningstider kan du desuden komme og hente p-piller til din kat, eller ormekur til din hund eller kat.

Vi indgår i et døgnvagtsamarbejde, så man altid kan få fat i en dyrlæge, hvis man har et akut sygt dyr. Vi samarbejder med vores naboer i Skals og Viborg Dyreklinik, der er derfor sjælden lang ventetid eller lang transporttid.
Døgntelefonen har nr. 86691055


Se billeder fra Viborg Folkeblads besøg på klinikken:

LINK