Hvad kan vi

I vores 350m2 store smådyrshospital, tilbyder vi medicinsk behandling af alle smådyr, både standard og avancerede bløddels- og orthopædkirurgiske indgreb.Vi tilbyder digital røntgenundersøgelser bl.a. optagelser af hofter og albuer til Dansk Kennel klub, blodundersøgelser, parasitologiske undersøgelser, ultralydsscanning, tandbehandling/rensning, indlæggelse af syge dyr, aflivning i hjemmet mv. Vi har stor erfaring inden for hunde- og kattesygdomme.

I vores stordyrspraksis tilbyder vi alle former for behandling og rådgivning af kvægbesætninger, og vi kører desuden også ud til får og geder m.fl. Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en kompetent og hurtig hjælp.

Vores hestepraksis er vi ved at drosle ned, dvs eksisterende kunder kan stadig få hjælp til deres heste, men vi vil over den kommende tid lukke ned for denne service. Vi henviser til områdets Hestedyrlæger.

I vores butik har vi salg af kvalitetsfoder; Precription Diet og VetEssentials fra Hill´s samt danskproducerede Specific. Vi har også salg af loppe- og flåtmidler og plejemidler til hund og kat.

Vi indgår i et døgnvagtsamarbejde, så man altid kan få fat i en dyrlæge, hvis man har et akut sygt dyr. Vi samarbejder med i Skals Dyreklinik og Skørping Dyreklinik, og enkelte nætter henvises der til dyrehospitalet i Svenstrup.

Døgntelefonen har nr. 86691055


Se billeder fra Viborg Folkeblads besøg på klinikken:

LINK